Чокотела 2,5 кг

Паковање
Пластична кутија
Нето тежина
 2,5 кг.
Транспортна кутија парчиња
 
Транспортни палети парчиња
 
Бруто тежина на транспортната кутија
 
Температура на складирање
+5 - 20 °C
Дата на истекување
 9 Месеци
Баркод

 
Чокотела 2,5 кг