Чокотела 400 гр

Паковање
Пластика
Нето тежина
 400 гр
Транспортна кутија парчиња
 6
Транспортни палети парчиња
 
Бруто тежина на транспортната кутија
 
Температура на складирање
+5 - 20 0C
Дата на истекување
 9 месеци
Баркод
5319991789678

 
Чокотела 400 гр