Кечап Класик 1000 гр.

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
1000 гр.
Транспортна кутија парчиња
12
Транспортни палети парчиња
720
Бруто тежина на транспортната кутија
12,4
Температура на складирање
+5 - 25 0C
Дата на истекување
9 Месеци
Баркод
5319990272058

 
Кечап Класик 1000 гр.