Кечап пица 500гр

Паковање
Пластично шише
Нето тежина
 500 гр.
Транспортна кутија парчиња
15
Транспортни палети парчиња
1440
Бруто тежина на транспортната кутија
8,3 кг
Температура на складирање
+5 - 25 0C
Дата на истекување
9 Месеци
Баркод
5319990272232

 
Кечап пица 500гр